9. mai – Østmarka Orienteringsklubb arrangerer KM sprint

Østmarka OK (orienteringsklubb) har fått tildel KM (kretsmesterskap) i Sprint orientering i år. Dette er et sprint løp som da skal gå for det meste på vei og ikke så mye i skog som vanlig mellomdistanse og langdistanse løp. Dette er i tillegg et løp som inngår i Trimtex cup for 13-16 åringene.
 
Dette går av stabelen tirsdag 9 mai og vi har valgt ut Kurland som område, siden vi har fått tegnet et nytt sprintkart over hele Kurland.
Dette innebærer at det vil være ca 350-400 løpere i alle aldre som vil løpe på kryss og tvers av gatene på Kurland tirsdg kveld 9 mai fra klokken 18.30 og ca 1,5 time.

 

De vil også innom skogholdt og lekeplasser. De skal ikke krysse hager og beplantede områder.

Det blir folksomt i gatene. Beboere må gjerne trekke ut og se på og heie på løperne. Vær ekstra påpasselig da løperne kommer i stor fart. Vær så snill og ikke hindre løperne og hjelp til med å unngå ulykker 🙂
I forbindelse med arrangementet vil det bli  hengt opp mange postflagg og stemplingsenheter ute i området. Det er meget viktig at disse får henge i fred da det ellers vil ødelegge for arrangementet.
Skolen vil være samlingsplass og målområde for alle deltagerne. Parkeringen foran barnehagen vil bli sperret av og brukt som startområde.
Området blir stengt av fra barnehagen stenges og til arrangementet er avsluttet.
Kommunen har lånt bort grusbanen nede ved TIF løkka og grusbanen nedenfor SFO Nybygget til parkering denne ettermiddagen/kvelden.
Ved spørsmål, ta kontakt med June Herredsvela

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *